TANCATS ESPLUGUENC SUB12 2021

del 24 de gener al 21 de març de 2021

Bases del torneig 

 

1.- Organització.- El torneig està organitzat pel Club Escola Esportiva Espluguenc amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Escacs.

2.- Local de joc.- El local de joc serà la seu del Club Escola Esportiva Espluguenc. Carrer Josep Miquel Quintana, 6 -  Esplugues de Llobregat.

3.- Format.- El torneig es disputarà pel Sistema Round Robin a 9 rondes. Els emparellaments es faran amb el suport del programa informàtic Swiss Manager El torneig es disputarà en un sol grup de mínim 8 jugadors/res i un màxim de 12 jugadors/res. Podran participar tots els jugadors/res de categories sub12, sub10 i sub8, de la Comarca de Baix Llobregat, amb llicència federativa en vigor.

4.- Presentació del jugador/a.- El jugador/a s’haurà de presentar abans de passats 60 minuts des de l’inici previst de la ronda. Passat aquest temps perdrà la partida per incompareixença.

5.- Dies de joc.- El torneig del  Grup I es disputarà els diumenges 24, 31 de gener, 7, 14, 21 i 28 de febrer i 7 , 14 i 21 de març, començant a les 10,00 hores.

6.- Ritme de joc.- El torneig es disputarà a un ritme de 90 minuts per tota la partida més 30 segons d'increment per jugada.

8.- Formes d'inscripció.-

  1. A) Emplenant el formulari clicant aquí veure apartat al menú “Tancats 2021”
  2. B) Per mail a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Els esportistes participants seran escollits lliurement pel club organitzador. Un cop iniciat el torneig no es permetran canvis de participants, tret que el retirat no s’hagi presentat a la primera ronda.

 En tots els casos s’haurà de rebre confirmació de la inscripció per part de la direcció del torneig per tal que la inscripció sigui efectiva en haver rebut el pagament bancari.

Data limit d’inscripció: quan s'arribi a els 10 jugadors/res.

7.- Preu Inscripció.-

General                                                                         5€

Les inscripcions s’abonaran per ingrés bancari al compte indicat a sota indicant el vostre nom i cognoms. Cal enviar per e-mail el justificant o portar-lo a la primera ronda.

Número de compte: Open Bank amb IBAN ES17 0073 0100 54 0527631265

El club es reserva el dret d’admissió un cop complert l’aforament màxim del torneig. Es crearà una llista d’espera si es cobreixin totes les places disponibles, avisant als jugadors/res interessats/des per rigorós ordre d’inscripció.

8.- Premis.- 

1º classificat                   Trofeu.

2º classificat                   Trofeu

3º classificat                   Trofeu

Per raons sanitàries i de seguretat no es realitzarà cerimònia de lliurament de premis. Els trofeus es posaran a disposició dels guanyadors en acabar el torneig, un cop tancades les classificacions de cada grup.

Serà d’aplicació el protocol Covid desenvolupat pel Club Escola Esportiva Espluguenc i que es publica com anexe a les bases i estarà exposat en el local de joc. Cap jugador/a podrà accedir a la sala de joc si supera els 37,5 graus de temperatura. Si abans dels 60 minuts de començada la ronda, continua amb la temperatura per sobre, comptarà com incompareixença.

Si un jugador/a s’ha de retirar del torneig per raons mèdiques, el club no retornarà els drets d’inscripció en cap cas. Si un jugador/a ha de guardar quarantena durant 14 dies, i d’acord amb la direcció del torneig i els seus rivals, es podrà intentar jugar les partides afectades durant els dies disponibles, i sempre abans de la darrera ronda del torneig.

10.-Desempats.-

 Sonneborn-Berger

 Sistema Koya

11.- Direcció i arbitratge.- El Director del Torneig és José Antonio García. Excepcionalment, el Director del Torneig, resoldrà les reclamacions i conflictes en primera instància i en cas que persisteixi la reclamació ho resoldrà el Comitè de Competició de la FCE. 

12.-Apel·lacions.- La sala de joc disposarà d’un full de reclamació segons el model oficial de la Federació.

Les decisions davant d’una reclamació serà del Director del torneig en primera instància. Aquestes decisions seran recurribles al Comitè de Competició de la FCE.

13.- Ús dels telèfons mòbils.- D’acord a lleis i Reglaments Anti-Cheating de la FIDE, no es permet portar mòbils a la sala de joc. Si es detecta que un jugador porta mòbil, perdrà la partida.

14.- Homologació.- El torneig serà vàlid per ELO FCE.

15.- Jugadors retirats

Un cop iniciat el torneig no es permetran canvis de participants, tret que el retirat no s’hagi presentat a la primera ronda.

Els esportistes retirats sense una justificació de força major podran ser sancionats pel Comitè de Competició d’acord amb la reglamentació vigent.

16.- Incidències Sanitàries

En cas d’haver d’aturar o anul·lar la competició per raons sanitàries, el torneig es donarà per finalitzat i serà vàlid per a l’avaluació d’elo. En el moment de la finalització, la classificació vigent serà la classificació final del torneig, sigui quin sigui l'estat del torneig.

17.- Normativa.- Qualsevol punt no previst en les presentes bases es resoldrà aplicant la normativa de la FCE i FIDE per a torneigs tancats i la Circular CAT 01/2021 Torneigs territorials tancats per sistema Round-Robin o Lliga.

18.-  La participació en el torneig implica la total acceptació d'aquestes bases.

17.- Web oficial.- www.espluguenc.com

 

 

https://forms.gle/7V9cj1jb2KKPgkH78